TERZIĆ I MRKELA JEDNOGLASNI: ”Titula za ponos, pravimo tim za Ligu šampiona”

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 21:45

TERZIĆ I MRKELA JEDNOGLASNI: ”Titula za ponos, pravimo tim za Ligu šampiona”

Šesti uzastopni trofej...

Crvena zvezda je osvojila šestu uzastopnu, ukupno 34. titulu prvaka države, a ponosan na ostvareni rezultat je generalni direktor Zvezdan Terzić.

Sad je i zvanično gotova trka za titulu prvaka Srbije. Crvena zvezda je pobedila ekipu TSC-a na Marakani rezultatom 4:1, a Osman Bukari je obeležio slavljeničko veče sa tri gola, dok je pored njega pogodak postigao i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gelor Kanga.

Dakle, Zvezdini stranci su srušili ekipu iz Bačke Topole u Beogradu, a veliku ulogu je imao i Pešić sa dve asistencije.

Povodom osvajanja titule oglasio se Zvezdan Terzić.

- Ovo je najubedljivija titula u istoriji Crvene zvezde i srpskog fudbala i verujem da su zvezdaši ponosni na ostvaren rezultat. Pričali smo i pred početak takmičarske godine da je ovo istorijska sezona, jer će prvak Srbije, zahvaljujući koeficijentu koji je najvećim delom zasluga upravo nas, ići direktno u Ligu šampiona. Postavili smo osvajanje titule kao imperativ na početku letnjih priprema 2022. godine, svesni da neće biti lako i da je ulog nikad veći - istakao je Terzić i dodao:

- Ponosan sam što smo uspeli da postanemo prvaci Srbije, još u aprilu, praktično mesec dana pre završetka sezone i što smo prvi siguran učesnik Lige šampiona za narednu sezonu. Pred nama je još šest utakmica u prvenstvu koje ćemo shvatiti maksimalno ozbiljno sa ciljem da nastavimo da pobeđujemo, a takmičimo se i u Kupu Srbije. Aktuelna generacija je osvajanjem šeste uzastopne titule već ispisala istoriju, a to bi mogla da učini i osvajanjem treće u nizu duple krune. Već sada marljivo radimo na konstrukciji tima za Ligu šampiona, tako da ćemo spremno dočekati letnje pripreme, kao i obaveze koje ćemo imati u najvećem klupskom takmičenju.

Povodom osvajanja titule oglasio se i Mitar Mrkela.

- Nema sumnje da je ovo jedna od najvažnijih titula u istoriji Crvene zvezde i ponosan sam što smo je osvojili. Već u aprilu smo uspeli da postanemo prvaci Srbije i plasiramo se u Ligu šampiona, prvi u Evropi, što dovoljno govori o tome koliko smo bili uspešni. Naravno, ne zaustavljamo se ovde, jer želimo i da osvojimo Kup Srbije, te da se odlikujemo trećom duplom krunom u nizu, a ujedno radimo i na sklapanju tima koji će nas predstavljati u Ligi šampiona. Već smo realizovali dva velika posla, s obzirom da smo bez obeštećenja potpisali Olanjinku i Stamenića, a nema sumnje da ćemo nastaviti u tom maniru, sve sa ciljem dodatnog ubrzavanja i podmlađivanja Zvezde. Želimo da zvezdaši uživaju u modernom fudbalu, to je naš cilj - podvukao je Mrkela.

Pogledajte kako izgleda Snežana Borjan, supruga Milana Borjana
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.