Oglasio se prvi svedok sukoba Terzića i Vazure!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2019, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se prvi svedok sukoba Terzića i Vazure!

Generalni direktor Partizana juče je naglasio da je incidentu prisustvovalo ''30 svedoka'', jedan od njih se već oglasio.

Dan za nama obeležila su skandalozna dešavanja na sednici Zajednice klubova Superlige i Prve lige Srbije, kada je umalo došlo i do fizičkog sukoba između iznerviranog generalnog direktora Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zvezdana Terzića i njegovog kolege iz Partizana Miloša Vazure.

Prema jučerašnjim informacijama iz Partizana, pale su teške reči od strane Zvezdana Terzića, koji se potom oglasio porukom da je bilo ''žučne rasprave zbog Vazurinih provokacija''.

A šta u svemu tome kaže jedan od očevidaca nemilog događaja, predsednik Zajednice Superlige Dragomir Lazović?

U izjavi za ''Žurnal'' naglasio je da je sukob na relaciji Vazura-Terzić bio lične prirode i da sa Zajednicom nema nikakve veze.

''U pitanju je lični, verbalni sukob Zvezdana Terzića i Miloša Vazure. Sve što se dogodilo nema nikakve veze sa skupom, koji je bio parlamentaran i na kojem smo doneli važne odluke.







Nije moje da se osvrćem na to što se desilo, niti to ima veze sa Zajednicom superligaša kao institucijom'', objasnio je Lazović i otkrio potom kako su ostali prisutni delegati reagovali.

Najpoštenije i najnormalnije, sa željom da sve ostane na tome. Njihov verbalni sukob je kratko trajao i bio je bespotreban sa obe strane'',
objasnio je Lazović.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.