Odloženo suđenje Terziću

Izvor: Blic, 16.Nov.2012, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženo suđenje Terziću

Suđenje nekadašnjem predsedniku Fudbalskog saveza Srbije i direktoru OFK Beograd Zvezdanu Terziću i trojici njegovih saradnika odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu, zbog nedolaska svedoka.

Na glavnom pretresu nisu se pojavili svedoci fudbalski menadžer Dejan Joksimović i trener i nekadašnji fudbaler OFK "Beograd" Vanja Grubač.

Predsednik sudskog veća Danko Laušević doneo je rešenje da se glavni pretres odloži za 22. januar 2013. kada bi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osim svedoka, trebalo da da izjavu i jedan od okrivljenih - nekadašnji sekretar Zajednice prvoligaša Milovan Nikodinović.

Postupak protiv Nikodinovića, koji je privremeno bio razdvojen zbog zdravstvenih razloga okrivljenog, ponovo će biti pridružen predmetu nakon što su sudski veštaci utvrdili da je on sposoban da iznese svoju odbranu.

Osim Terzića i Nikodinovića, Više republičko tužilaštvo tereti i nekadašnjeg direktora OFK Beograd Vladimira Bulatovića i fudbalskog menadžera Dražena Podunavca, za krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Oni su optuženi da su protivpravno prisvojili novac od transfera fudbalera OFK Beograd Vanje Grubača, Srdjana Stanića i Branislava Ivanovića.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Fudbal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Terziću odloženo suđenje

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Nov.2012

Suđenje nekadašnjem predsedniku FSS i direktoru OFK Beograda Zvezdanu Terziću i trojici njegovih saradnika odloženo je u Višem sudu u Beogradu, zbog nedolaska svedoka.. Na glavnom pretresu nisu se pojavili svedoci fudbalski menadžer Dejan Joksimović i trener i nekadašnji fudbaler OFK Beograda...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.