Nasledila je Anastasiju Ražnatović: Sigurno niste znali da je ONA snaja Zvezdana Terzića! Ima jednu neverovatno POHVALNU OSOBINU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 12:47

Nasledila je Anastasiju Ražnatović: Sigurno niste znali da je ONA snaja Zvezdana Terzića! Ima jednu neverovatno POHVALNU OSOBINU (FOTO)

Ne voli da se eksponira.

Poslednjih meseci više se nego ikad piše i priča o Kostadionu, nasledniku Zvezdana Terzića. Razlog za to je što je upravo on udružen sa Andrejem Mrkelom, preuzeo odgovornost da OFK Beograd vrati na stazu stare slave i klubu sa Karaburme vrati onaj prepoznatljivi sjaj.

Od kada je dvojac došao na čelo "romantičara" u klub je stiglo nekoliko iskusnih igrača koji će biti značajna pojačanja, a takođe počeli su radovi na poboljšanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << infrastrukture beogradskog velikana.

Veliku podršku za nove poslovne poduhvate Kostadinu daje porodica, pre svih supruga Valentina. Prelepu Crnogorku, Kostadin je upoznao i zavoleo nekoliko godina pošto je okončao vezu sa Anastasijom Ražnatović. Pored kovrdžave lepotice pronašao je svoju sreću, a veliku ljubav krunisali su brakom na glamuroznoj svabi na kojoj se okupio veliki broj članova porodice i prijatelja.

O proslavi koja je održana u jednom prestoničkom hotelu pričalo se danima, a kao najlepša kruna ljubavi stigli su sinovi Vuk i Vidak.

Za razliku od mnogih današnjih devojaka i žena, Valentinu medijsko ekponiranje ne interesuje, a na profilima na društvenim mrežama sa pratiocima deli isključivo slike porodične sreće. Upravo iz tog razloga o njoj se jako malo zna. Poznato je samo da je rodom iz Podgorice, da je studirala u Londonu gde je pohađala i evropsku školu za biznis.

A post shared by WAGS • Sport • Love• (@zene_fudbalera)

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.