NIŠTA OD POJAČANJA: Sarajevo odbilo Zvezdinih 600.000 evra

Izvor: Kurir, 29.Jul.2015, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA OD POJAČANJA: Sarajevo odbilo Zvezdinih 600.000 evra

Crveno-beli želeli Gojka Cimirota, ali je klub sa Koševa odbio ponudu

Crvena zvezda neće dobiti fudbalera Sarajeva Gojka Cimirota, tvrde mediji u Bosni i Hercegovini.

Beogradski klub je bio ozbiljno zainteresovan za talentovanog vezistu, zbog čega je generalni direktor Zvezdan Terzić boravio u Sarajevu. Navodno, crveno-beli su ponudili 600.000 evra i procenat od sledeće prodaje igrača, ali je klub sa Koševa odbio tu ponudu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Sportski direktor Sarajeva Abdulah Ibraković potvrdio je agenciji "Anadolija" da je Terzić želeo da angažuje Cimirota, kao i da se sarajevski klub zahvalio na ponudi.

"Odbili smo ponudu Zvezde koja je bila korektna i konkretna, ali je kvalitet Cimirota vredniji", rekao je Ibraković, ističući vrlo korektan i profesionalan odnos Zvezdana Terzića.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

OBRNUT KRUG: Zvezda obnovila interesovanje za mladog reprezentativca

Izvor: HotSport.rs, 30.Jul.2015, 12:59

U stručnom štabu Crvene zvezde procenjeno je da je pojačanje u veznom redu i više nego neophodno pa je uprava dobila zadatak da pronađe igrača koji bi odmah mogao da pravi razliku.. . Dovodila su se razna imena u vezu sa crveno-belima, a najbliži dolasku u Beograd bio je igrač Sarajeva Cimirot....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.