NIJE POŠTOVAO ZVEZDU, BIO JE NADOBUDAN: Terzić otkrio zašto ne dolazi Prijović

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021, 11:58

NIJE POŠTOVAO ZVEZDU, BIO JE NADOBUDAN: Terzić otkrio zašto ne dolazi Prijović

Sada je sve poznato.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić na prozivci za novu sezonu otkrio je da je pravk Srbije definitivno oudustao od angažovanja Aleksandra Prijovića i Aleksandra Kolarova.

- Prijović se nije uklopio u ono što nam treba, ne samo finansijski. Pokazao je nadobudnost u pregovorima, mnogo veći igrači se nisu tako ponašali i pokazali su respekt prema Zvezdi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Onaj ko dođe treba da bude 200 odsto fokusiran na fudbal. Nije pokazao strast i poštovanje – rekao je Terzić.

Kolarov neće doći na “Marakanu” iz drugih razloga.

- Razgovarali smo, imao je juče pregled posle operacije diskus hernije. On nam je potreban za kvalifikacije za Ligu šampiona, ali ne bi bio spreman za njih zbog oporavka. Nije realno da se vrati u Srbiju – jasan je Terzić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.