JAKO BITNA STAVKA: Terzić govorio o nečemu što će navijače MNOGO zanimati (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2017, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAKO BITNA STAVKA: Terzić govorio o nečemu što će navijače MNOGO zanimati (FOTO)

Uvek aktuelna tema.

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić, detaljno je govorio o aktuelnim pitanjima vezanim za funkcionisanje kluba.

GROM IZ VEDRA NEBA: Bivši kapiten ponovo na "Marakani"! (FOTO)

Dotakao se i finansija, a kada je reč o tome, Zvezdin generalni direktor je govorio sa zadovoljstvom.

- Pre par dana smo dobili izveštaje od nezavisnog revizora kojeg je angažovala UEFA, i mogu da izrazim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadovoljstvo onim što smo videli u pisanom izveštaju. Očekujemo i zvaničan stav komisije UEFA, do tada ne bih ulazio u detalje. Ali, Zvezda stoji sve bolje sa svojim finansijskim knjigama, daleko od toga da smo sve probleme rešili, predstoji nam mukotrpan posao i znamo šta treba da učinimo. Pre dve godine Crvena zvezda je bila dužna 52 miliona evra, od toga je 14 miliona bila suma zbog koje je UEFA Zvezdi oduzela licencu. Oni su zainteresovani za obaveze prema sadašnjim i bivšim igračima, zaposlenima, klubovima, kao i poreskoj upravi. Danas jesmo smanjili dug na ispod 40 miliona, ali značajnije je da je promenjena struktura duga. U ovom momentu, taj dug koji je bio 14 miliona je sveden na najmanju moguću meru. UEFA monitoring je nešto čemu smo podložni svaka tri meseca i tada moramo slati jasne dokaze svog poslovanja. Nikada u poslednjih 10 godina nismo bolje stajali finansijski, UEFA nas je pohvalila što smo dve godine zaredom poslovali pozitivno - rekao je Terzić.

ŠIROK OSMEH: Fibel potpisao ugovor, ali tek sada počinje borba (FOTO)
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KAKO ĆE REAGOVATI U HUMSKOJ? Zvezdan Terzić je o Partizanu govorio NA OVAJ NAČIN! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2017

Generalni direktor Zvezde otvoreno o "večitom rivalu"...Zvezdan Terzić otvoreno je govorio o stvarima koje se tiču tabora Crvene zvezde, pojačanjima, finansijama ali i o večitom rivalu Partizanu...Generalni direktor je želeo i da pojasni svoje reči koje se tiču problema koje ima večiti rival...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.