FK Vojvodina: Neshvatljiv je pokušaj uticaja na rad sudijskih organa, podrška organima FSS

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2017, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Vojvodina: "Neshvatljiv je pokušaj uticaja na rad sudijskih organa, podrška organima FSS"

Predsednik Nadzornog odbora fudbalskog kluba Vojvodina Dragoslav Vuković ocenio je kao "neprimerenu" reakciju direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića na odluku Sudijske komisije FSS-a" i njenog stava o izboru sudija za 153. "večiti" derbi s Partizanom.

FS Srbije je promenio odluku da derbi sudi Milorad Mažić i umesto njega je delegirao Maja Vujovića, a Zvezdan Terzić je javno zapitao zašto >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je to učinjeno.

Nakon toga su se oglasili predstavnici Sudijske komisije FSS-a, ali i skoro svih ostali klubovi u Superligi.

"Neshvatljivo je da neko pokušava da se meša u rad sudijskih organa i sa te strane Vojvodina apsolutno podržava organe Fudbalskog saveza Srbije i njihovu nezavisnost prilikom donošenja odluka, u ovom slučaju Sudijske komisije. Svi akteri naše fudbalske scene moraju biti svesni odgovornosti svake izgovorene reči, pogotovo ako se one mogu tumačiti kao jedna vrsta pritiska", rekao je Vuković u izjavi dostavljenoj agenciji Beta.

U prethodna dva dana Terzićevu izjavu su kritikovali gotovo svi superligaši, dok je generalni direktor Crvene zvezde danas odbio da da komentar na takve reakcije.

Utakmica Crvena zvezda - Partizan na programu je u subotu od 18 časova.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.