FK Sloboda: Nećemo da igramo protiv Zvezde jer je prvenstvo neregularno!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2014, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Sloboda: Nećemo da igramo protiv Zvezde jer je prvenstvo neregularno!

Sloboda iz Užica najavila je mogućnost neigranja utakmice 28. kola Jelen superlige Srbije protiv Zvezde i istupanje iz lige zbog neregularnosti takmičenja.

Neće da učestvuje u neregularnom takmičenju: Ljubiša Stamenković  

FK Sloboda je izdala sapštenje u kojem traži hitno zasedanje sednice Zajednice superligaša Srbije i ostavku predsednika tog tela Zvezdana Terzića. Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << navodi se i mogućnost neigranja utakmice 28. kola protiv Zvezde.

 

"U ponedeljak, 5. maja (danas) biće održana vanredna sednica Upravnog odbora FK Sloboda na kojoj će biti razmotrena odluka o neodigravanju utakmice 28. kola protiv Crvene zvezde, i svrshishodnosti daljeg učešća u ovakvom, neregularnom takmičenju, tj. o istupanju Slobode iz takmičenja", piše u saopštenju.

 

Istovremeno sa ovim saopšenjem Slobode, došla je i informacija iz Zajednice superligaša da je sednica zakazana za sredu, 7. maj.

 

Sloboda je u više navrata ove sezone isticala nezadovoljstvo suđenjem a ono je kulminiralo nakon poraza od Napretka u Kruševcu 1:3. Tim porazom Užičani su još više ugroženi u borbi za opstanak.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nereguralno takmičenje, hoćemo ostavku Terzića

Izvor: Beta, 05.Maj.2014

BEOGRAD, 5. maja 2014. (Beta) - Fudbalski klub Sloboda iz Užica zatražio je u ponedeljak od Zajednice superligaša da hitno zakaže sednicu Izvršnog odbora, jer je, kako tvrdi, takmičenje neregularno...Užičani su takodje zatražili da predsednik Zajednice Zvezdan Terzić podnese ostavku na tu funkciju,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.