Nereguralno takmičenje, hoćemo ostavku Terzića

Izvor: Beta, 05.Maj.2014, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nereguralno takmičenje, hoćemo ostavku Terzića

BEOGRAD, 5. maja 2014. (Beta) - Fudbalski klub Sloboda iz Užica zatražio je u ponedeljak od Zajednice superligaša da hitno zakaže sednicu Izvršnog odbora, jer je, kako tvrdi, takmičenje neregularno.

Užičani su takodje zatražili da predsednik Zajednice Zvezdan Terzić podnese ostavku na tu funkciju, jer njega vide kao glavnog krivca za neregularnosti.

U saopštenju Slobode navodi se takodje da će Upravni odbor razmatrati mogućnost da taj klub ne igra utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << 28. kola Super lige Srbije protiv Crvene zvezde.

Užičani dodaju da će podneti krivične prijave Zajednici superligaš, Fudbalskom savezu Srbije, sudijskoj organizaciji, a i MUP-u Srbije protiv NN lica.

Takodje, Sloboda navodi da će se obratiti i Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA), kao i nadležnim državnim organima.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Sloboda: Nereguralno takmičenje, hoćemo ostavku Terzića

Izvor: Studio B, 05.Maj.2014

Fudbalski klub Sloboda iz Užica zatražio je od Zajednice superligaša da hitno zakaže sednicu Izvršnog odbora, jer je, kako tvrdi, takmičenje neregularno...Užičani su takođe zatražili da predsednik Zajednice Zvezdan Terzić podnese ostavku na tu funkciju, jer njega vide kao glavnog krivca za...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.