Terzić: Zvezda može da bude samo jača

Izvor: B92, 16.Jun.2021, 18:24

Terzić: Zvezda može da bude samo jača

Zvezdan Terzić, prvi čovek Crvene zvezde, govorio je ekskluzivno za TV B92.

Maltene nema pauza između dve sezone, koliko je moguće da se klub spremi za kratko vreme?

"Mi imamo godišnji plan i znali smo šta nas čeka i kakav nam je raspored, igrači su dobili zaslužene odmore dan posle finala kupa, već od 26. i mislim da su se dobro odmorili. Skorro mesec dana, 22. je okupljenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imamo testiranje i idemo u Austriju 24. gde smo do 9. jula. Prvenstvo počinje već 17. jula, a 21. krećemo u kvalifikacije za Ligu šampiona i videćemo, mislim da smo se dobro pripremili i mislim daće Zvezda ući nikad jača i umesto Milunovića je tu Dragović, za klubove kao Zvezda najveće je pojačanje zadržati tim. Malo kome je uspelo, a Zvezdi jeste. Niko nije na prodaju dok se kvalifikacije ne završe. Očekujemo pojačanja na poziciji špica, levog beka i zadnjeg veznog. Polako pakujemo, obavljeni su mnogi razgovori, pa čak i da niko ne dođe imamo sjajan tim. Čeka nas pakao što se tiče gustine utakmica, mi smo prošle sezone odigrlai 56 utakmica i evo već peta sezona gde ćemo odigrati toliko u sezoni", rekao je Zvezdan Terzić.

Dva zadnja vezna jesu glavni izvozni proizvod i da li se i za njihov transfer čeka kraj kvalifikacija?

"Pa možda jer naša najbolja 11-orka je zna se Sanogo i Kanga zadnji vezni i mladi igrači imaju zeleno svetlo u slučaju dobre ponude, a to su pre svega Njegoš Petrović, Veljko Nikolić i Željko Gavrić na kvalitet se to neće odraziti. Mi imamo tim, niko ne može da ode pre kraja kvalifikacija i Zvezda može biti samo jača"

Prelazni rok je čudan zbog Evropskog prvenstva, šta možemo očekivati

"Pa sigurno da EURO uslovljava dinamiku prelaznog roka, jer u Evropi zvanično počinje 1. jula, a sigurno se ništa neće dešavati dok se Evropsko prvenstvo ne završi i moramo biti strpljivi, malo se to poklapa sa našim početkom priprema, ali s obzirom na to da 21. jula imamo prvu utakmicu u drugom kolu... Mi imamo tim, nema šta da se uigravamo. Čekamo špica i nadam se da ćemo u 10 do 15 dana kompletirati"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.