Izvor: MozzartSport.com, 19.Apr.2021, 09:25

Terzić: Zvezda čeka rasplet o Superligi

Generalni direktor Crvene zvezde o takmičenju koje je izazvalo potrese u evropskom fudbalu

Vest o formiranju Superlige Evrope izazvala je ogromnu pažnju javnosti. Ne samo evropski, već i svetski fudbal definitivno neće biti isti ukoliko najbogatiji i najbolji klubovi današnjice zaista pokrenu takmičenje zatvorenog tipa, kom će samo odabrani imati pristup.

Još ranije pominjalo se da bi pozivnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mogli da dobiju svi dosadašnji šampioni Evrope, među njima i Crvena zvezda, a tim povodom oglasio se generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić.

"U kontaktu smo sa ljudima iz UEFA i Evropske klupske asocijacije, pratimo situaciju. Sačekaćemo da vidimo da li je ova odluka uopšte primenjiva s obzirom na to da su fudbalski savezi Engleske, Francuske, Nemačke, Španije i Italije protiv formiranja Superlige. Tu se otvara mnogo pitanja sada. Sačekaćemo konačan stav UEFA po ovom pitanju, koja se takođe protivi formiranju Superlige. Danas počinje kongres UEFA, videćemo kakve će odluke biti donešene po ovom pitanju i kakvo alternativno rešenje ima UEFA. Tek posle toga možemo kao klub da kažemo nešto konkretnije", naveo je Terzić u saopštenju dostavljenom medijima.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASIO SE I ZVEZDAN TERZIĆ: ‘Sačekaćemo konačan stav UEFA’

Izvor: HotSport.rs, 19.Apr.2021

U vezi aktuelne situacije oko osnivanja Superlige Evrope oglasio i prvi čovek Crvene Zvezde Zvezdan Terzić. On smatra da je još rano za donošenje bilo kakvih odluka i zaključaka jer su čelnici liga petica još uvek protiv osnivanja. “U kontaktu smo sa ljudima iz UEFA i Evropske klupske asocijacije,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.