Terzić: Gradimo novi stadion, koštaće 200 miliona evra

Izvor: Večernje novosti, 15.Dec.2019, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Gradimo novi stadion, koštaće 200 miliona evra

Fudbalski klub Crvena zvezda trebalo bi da za dve godine počne izgradnju novog stadiona, koji bi koštao 200 miliona evra, izjavio je večeras generalni direktor Zvezdan Terzić Fudbalski klub Crvena zvezda trebalo bi da za dve godine počne izgradnju novog stadiona, koji bi koštao 200 miliona evra, izjavio je večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << generalni direktor Zvezdan Terzić.Terzić je na svečanosti "Crveno bele veče" u hotelu Hajatu otkrio da je o tome razgovarao sa vrhom države."Gradimo novi stadion, potrebno nam je dve godine da prikupimo dokumentaciju. Smatramo da će novi stadion biti pokretač kluba", rekao je Terzić.Prema njegovim rečima novi stadion bio bi izgrađen na mestu sadašnjeg "Rajka Mitića", koštao bi 200 miliona evra sa kapacitetom 42.000 mesta."Svesni smo da smo vlasnici kvalitetnog zemljišta od 16 hektara. U pregovorima smo sa potencijalnim investitorima", naveo je Terzić.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Fudbal

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzić: Gradimo novi stadion, koštaće 200 miliona evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2019

Fudbalski klub Crvena zvezda trebalo bi da za dve godine počne izgradnju novog stadiona, koji bi koštao 200 miliona evra, izjavio je večeras generalni direktor Zvezdan Terzić...Terzić je na svečanosti "Crveno bele veče" u hotelu Hajatu otkrio da je o tome razgovarao sa vrhom države...Borjan najbolji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

CRVENA ZVEZDA GRADI NOVI STADION Kapacitet 42.000 mesta, vrednost investicije 200 miliona evra

Izvor: Blic, 16.Dec.2019, 10:41

Fudbalski klub Crvena zvezda dobiće novi stadion vredan oko 200 miliona evra, najavio je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić na ceremoniji "Crveno-belo veče", održanoj u beogradskom hotelu Hajat.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.