Mirković: Očekujem agresivnu Zvezdu, odlučuju sitnice

Izvor: RTS, 01.Mar.2019, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković: Očekujem agresivnu Zvezdu, odlučuju sitnice

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković izjavio je da očekuje dobru utakmicu u 159. večitom derbiju protiv Crvene zvezde i da će pobednika rešiti sitnice.
"Očekujem veliku borbu. Nemamo prijatnu situaciju zbog bodovnog zaostatka, ali igrač Partizana mora >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i može da se nosi sa tim pritiskom", rekao je Mirković na konferenciji za medije.

On je dodao da zna tim i da je van stroja samo mladi štoper Svetozar Marković.
"Nemam dilema oko tima, bilo bi rizično praviti neke drastične izmenene uoči derbija. Zvezda je čvrsta i kvalitetana ekipa i ocekujemo agresivnu igru", istakao je Mirković.
Fudbaler Partiuzana Goran Zakarić rekao je da je recept za uspeh na "Marakani" igra iz jesenjeg derbija u Humskoj, kada su crno-beli nadigrali Zvezdu, ali ostali bez pobede posle "spornog" gola Ričmonda Boaćija.
"Verujem da mož0emo da pokazemo igru iz prethodnog derbija. Najvažnije je da sutra izađemo hrabro i ako bude tako mozemo da se nadamo pobedi", poručio je Zakarić.
Utakmica između Zvezde i Partizana igra se u subotu od 18 sati na stadionu Rajko Mitić.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.