Grujić sudi 159. večiti derbi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2019, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujić sudi 159. večiti derbi

Sudija Danilo Grujić iz Niša deliće pravdu na 159. večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana, objavljeno je danas na sajtu Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Grujiću će ovo biti peti derbi u karijeri, a drugi uzastopni, pošto je vodio i prethodni u Humskoj posle kojeg se podigla velika prašina zbog priznatog gola Ričmonda Boaćija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Prethodno, na ranijim derbijima zamerke na Grujićevu arbitražu imali su i iz Crvene zvezde. Grujićevi pomoćnici biće Uroš Stojković i Milan Mihajlović, dok je za četvrtog sudija određen Igor Stojiljković.

Utakmica između Zvezde i Partizana igra se u subotu od 18 sati na stadionu Rajko Mitić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Grujić sudi 159. "večiti" derbi

Izvor: RTS, 28.Feb.2019

Sudija Danilo Grujić iz Niša deliće pravdu na 159. "večitom" derbiju između Crvene zvezde i Partizana, objavljeno je na sajtu Fudbalskog saveza Srbije (FSS). . Grujiću će ovo biti peti derbi u karijeri, a drugi uzastopni,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.