Iznenađenje! Tumba poslao nove pozive - i u Zvezdu i u Partizan! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020, 21:30

Iznenađenje! Tumba poslao nove pozive - i u Zvezdu i u Partizan! (foto)

Selektor pojačava snage pred ključnu utakmicu za plasman na Evropsko prvenstvo.

Kada se ovog vikenda kompletiraju sve klupske utakmice širom Evrope, u prvi plan će izbiti nove reprezentativne akcije.

Kada je reprezentacija Srbije u pitanju, najpre je očekuje meč baraža Lige nacija za plasman na Evropsko prvenstvo protiv Norveške u Oslu, a onda i još dva meča u novom ciklusu Lige nacija, protiv Mađarske i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Turske.

Par dana uoči okupljanja našeg nacionalnog tima, selektor Ljubiša Tumbaković odlučio je da spisak igrača na koje računa dopuni još trojicom igrača - Sašom Zdjelarom iz Partizana, Aleksandrom Kataijem iz Crvene zvezde i Nikolom Marašom iz Almerije.

Podsetimo, posle objavljivanja kompletnog spiska, koji takođe možete da vidite u prilogu, stigla je vest da se Filip Kostić povredio, a nadamo se da će svi ostali doći potpuno spremni na okupljanje nacionalnog tima.

-

-

ℹ️ | Селектор „А” репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић позвао је још тројицу играча за утакмице против Норвешке, Мађарске и Турске. У питању су Александар Катаи (Црвена звезда), Никола Мараш (Алмерија) и Саша Здјелар (Партизан). 👍🏻🇷🇸🦅#SrcemSvim #Orlovi #Srbija #FSS pic.twitter.com/aRnejPN4nA

— Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia (@FSSrbije) October 3, 2020
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.