Ben potpisao za Zvezdu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2018, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ben potpisao za Zvezdu

Fudbalski reprezentativac Komorskih ostrva Mohamed El Fardu Ben potpisao je večeras dvoipogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saopšteno je na sajtu crveno-belih.

Dosadašnji napadač Olimpijakosa, prema ranijim saznanjima medija plaćen je 500.000 evra, a dolazi na insistiranje trenera Vladana Milojevića, koji ga je trenirao prošle sezone u Panionisu.

Ben je letos u kvalifikacijama za Ligu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << šampiona postigao dva gola protiv Partizana, a u Zvezdi bi trebalo da bude zamena za Ričmonda Boaćija.

Zvanična promocija održaće se sutra od 12 sati na stadionu Rajko Mitić.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ben potpisao za Zvezdu

Izvor: Beta, 13.Jan.2018

Dosadašnji fudbaler Olimpijakosa El Fardu Ben potpisao je ugovor na dve i po godine sa Crvenom zvezdom, saopštio je večeras beogradski klub.Kako se navodi na klupskom sajtu, Bena je u Grčkoj trenirao trener Zvezde Vladan Milojević.Ben je 28-godišnji napadač koji je karijeru počeo u Avru, a igrao...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.