Zvezda prodala Kangu Sparti iz Praga

Izvor: B92, 12.Jan.2018, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda prodala Kangu Sparti iz Praga

Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga navodno je dogovorio saradnju sa Spartom iz Praga, pa će napustiti Beograd pola godine pre isteka ugovora.

Crveno-beli će dobiti odštetu za igrača koji nije želeo da produži saradnju, dok je momak iz Gabona navodno dogovorio sa Spartom godišnju platu od miliona evra.

Prema nezvaničnim informacijama, Kanga bi u petak trebalo da potpiše ugovor sa češkim velikanom, koga je Zvezda proteklog leta eliminisala u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Kanga ima 27 godina, u Zvezdu je stigao 2016. iz ruskog Rostova, te na 59 utakmica postigao 13 golova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda prodala Kangu Sparti

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jan.2018

Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga navodno je dogovorio saradnju sa Spartom iz Praga, pa će napustiti Beograd pola godine prije isteka ugovora...Nema navoda koliku će odštetu dobiti crveno-bijeli za igrača koji nije želio da produži saradnju, dok je momak iz Gabona navodno dogovorio sa Spartom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.