Marija i Rafael Nadal: Zašto je njihova ljubav tolika misterija?

Izvor: B92, 15.Jun.2022, 15:45

Marija i Rafael Nadal: Zašto je njihova ljubav tolika misterija?

Zajedno su već 17 godina, a svetom je odjeknula vest da Rafael Nadal i Marija Franciska Pereljo očekuju svoje prvo dete.

Venčali su se 2019. godine u dvorcu "La Fortaleza" na španskom ostrvu Majorka, gde se Nadal i rodio, a među 350 gostiju bili su i slavni glumci Tom Hidlston, Olivia Kolman i Hju Laurie.

Ipak, njihova ljubav traje od 2005. godine, ali su se poznavali dosta ranije. U retkim izjavama za medije, Nadal je jednom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potvrdio da se znaju još otkad su bili klinci.

Marija je u intervjuu za strane medije objasnila da ne priča o privatnom životu, te su njihova zajednička pojavljivanja retka i ne vole javno da komentarišu svoju vezu.

"Čak i kada me moja porodica pita za njega, ne govorim puno. Činjenica je da se jednostavno ne osećam prijatno kada pričam o svom ličnom životu. I Rafaelu to odgovara. Ne bismo voleli da ikada bude drugačije", objasnila je Marija.

Inače, prelepa Marija radi u osiguravajućoj kući, a diplomirala je preduzetništvo. Ona je, takođe, direktorka u Fondaciji Rafa Nadal, koja promoviše ličnu i društvenu integraciju i razvoj dece i mladih kroz sport u Španiji i Indiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.