Za razliku od Zvezde, Partizan nije imao problema sa registrovanjem igrača za Evropu

Izvor: 011vodič.com, 05.Sep.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za razliku od Zvezde, Partizan nije imao problema sa registrovanjem igrača za Evropu

Nije treneru Partizana Savi Miloševiću bilo teško da preda UEFA spisak igrača koji će igrati u grupnoj fazi Lige Evrope. Za razliku od svog kolege iz Crvene zvezde, Vladana Milojevića, on je za Evropu mogao da registruje sve igrače i nije morao nikoga da precrta.
Kvota u MaxBetu na trijumf Zimbabvea protiv Somalije je 1.25.
Računajući i B listu, Partizan je registrovao 28 igrača. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Na spisku se našao i Lazar Marković, najnovije pojačanje crno-belih.
A LISTA: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Nemanja Miletić, Periša Pešukić, Bojan Ostojić, Dominik Dinga, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Zoran Tošić, Aleksandar Lutovac, Strahinja Jovanović, Takuma Asano, Filip Stevanović, Đorđe Ivanović, Bibras Natho, Sejduba Suma, Lazar Marković, Umar Sadik, Petar Gigić
B LISTA: Strahinja Pavlović, Lazar Pavlović, Zlatan Šehović, Slobodan Stanojlović
Partizan otvara takmičenje u Ligi Evrope protiv AZ Alkmara, 19. septembra u Humskoj. Još uvek nije poznato da li će UEFA usvojiti žalbu crno-belih, odnosno da li će ostati na snazi kazna da taj meč bude odigran bez prisustva publike.
U drugom kolu klub iz Humske će putovati u Astanu (3. oktobar), a u trećem će dočekati Mančester junajted na Topčiderskom brdu 24. oktobra. Partizan će u četvrtom kolu, 7. novembra, gostovati u Mančesteru, a onda slede gostovanje u Alkmaru (28. novembar) i poslednji meč na stadionu u Humskoj sa Astanom (12. decembar).
GLEDAĆE LŠ SA TRIBINA Gajić: Razočaran sam, tražiću od Milojevića objašnjenje


The post Za razliku od Zvezde, Partizan nije imao problema sa registrovanjem igrača za Evropu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Savo Milošević

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan prijavio tim za Ligu Evrope

Izvor: B92, 05.Sep.2019

Fudbaleri Partizana u ovosezonskom takmičenju Lige Evropa igraće se Mančester junajtedom, Astanom i AZ Alkmarom...Savo Milošević i saradnici odlučili su se da registruju sledećih 28 fudbalera za grupnu fazu Lige Evrope...Golmani: Filip Kljajić, Nemanja Stevanović, Vladimir Stojković...Odbrana:...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.