Selektor Portugalije: Bolji smo – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Portugalije: Bolji smo – MaxBet Sport

Selektor Portugalije Fernando Santoš rekao je da nema sumnje da je Srbija odlična, ali da je njegova ekipa bila bolja u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Srbije protiv Luksemburga je 1.22. Meč se igra u utorak 20.45.
Bili smo bolji i zaslužili ovu pobedu. Zadovoljan sam rezultatom. Imali smo problema u prvom delu utakmice da se izborimo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sa Srbijom, koja je nesumnjivo odlična. Bili smo manje ranjivi nego u utakmici sa Srbijom u Lisabonu – rekao je Santoš novinarima posle utakmice u Beogradu.
Portugalija je u subotu pobedio Srbiju sa 4:2 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i prestigao je na tabeli Grupe B.
Nema sumnje da je Srbija odličan protivnik. Imali smo veću raznolikost u igri, srpska reprezentacija je igrala na kontranapade, a mi smo više kontrolisali loptu i igru. Trebalo bi da radimo na posedu lopte, više da ubrzamo igru i budemo više napred na terenu. To smo uspeli u drugom poluvremenu.
Njegov tim sada zauzima drugo mesto na tabeli i ima bod više i utakmicu manje od Srbije i Luksemburga, a osam manje od vodeće Ukrajine uz dva meča manje.
Ova pobeda nam mnogo znači i donosi nam samopouzdanje. Moramo da pobedimo sve ostale utakmice. Srbija je u komplikovanoj situaciji vezano za bodove, ali treba da se usredsredimo na naše obaveze – zaključio je iskusni stručnjak.
Portugalija će u narednoj utakmici u utorak dočekati Litvaniju, dok će Srbija istog dana gostovati Luksemburgu.
Utisci Tumbakovića posle kraha u debiju na klupi Srbije


The post Selektor Portugalije: Bolji smo – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Matić stigao Ronalda, ali samo za slikanje (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019

Zamenik kapitena Srbije, Nemanja Matić, nije bilo na prethodnim mečeva kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine protiv Ukrajine i Litvanije. Vratio se u tabor “orlova” za susret protiv Portugalije, ali nije oduševio as Mančestr junajteda.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Srbije...

Nastavak na 011vodič.com...

Prosinečki: Nemamo pravo na kiks

Izvor: MozzartSport.com, 08.Sep.2019

Trijumfom nad Lihtenštajnom (5:0) Bosna i Hercegovina je preuzela treću poziju u Grupi J kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine sa sedam bodova, dok je Jermenija nakon domaćeg poraza od Italije (1:3) pala na četvrto mesto sa bodom manje. Selektor Zmajeva Robert Prosinečki kazao je da...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.