Tadić oborio rekord Jokanovića – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić oborio rekord Jokanovića – MaxBet Sport

Najbolji srpski fudbaler Dušan Tadić na utakmici protiv Portugalije odigrao je 65. put u dresu sa državnim grbom. As Ajaksa je oborio rekord Slaviše Jokanovića i postao igrač sa najviše reprezentativnih nastupa od svih nekadašnjih igrača Vojvodine.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Srbije protiv Luksemburga je 1.23. Meč se igra u utorak 20.45.
On je u bledom izadnju “orlova” bio je jedan od najboljih. Kod oba gola Srbije je asistirao, prvo Nikoli Milenkovića,  >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << a onda Aleksandru Mitroviću.
Tadić je posle Vojvodine branio boje Groningena, Tventea, Sautemptona, a od prošlog leta je igrač Ajaksa gde igra u životnoj formi. Srbija je posle poraza od Portugalaca sa 4:2 izgubila gotovo sve šanse da se nađe na EP 2020. godine, ali ostaje baraž koji je izboren prošle jeseni u Ligi nacija.
Utakmica protiv Portugalije bila je 65. u nacionalnom timu za Dušana Tadića, čime je oborio rekord Slaviše Jokanovića i postao igrač sa najviše reprezentativnih nastupa od svih nekadašnjih igrača Vojvodine! Čestitamo, Duća!🇷🇸🦅#fkvojvodina #tadic #Srbija pic.twitter.com/nksNMQJKR3
— FK VOJVODINA (@FKVojvodina1914) September 8, 2019
AUUU SELEKTORE… Tumbakoviću, potrebno je i malo hrabrosti



The post Tadić oborio rekord Jokanovića – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.