Matić: Obraz čist, dali smo maksimum VIDEO

Izvor: B92, 08.Sep.2019, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: Obraz čist, dali smo maksimum VIDEO

Nemanja Matić izjavio je da ne može da bude razočaran jer smatra da je tim dao maksimum u porazu od Portugalije (2:4) i da veruje da je naučio novu lekciju.

"Svako je dao svoj maksimum u ovom trenutku. Čistog obraza smo napustili teren. Portugalija je zasluženo pobedila, iskoristila je individualni kvalitet koji ima, iskustvo i brzinu. Portugalce su postigli četiri gola, što nije lako i demonstrirali zašto su osvojili poslednje Evropsko prvenstvo", istakao je Matić novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle meča.

Šanse Srbije za plasman na EP, priznaje Matić, svedene su na minimum.

"Igraćemo do samog kraja, pa šta bude. Nisam razočaran jer, kao što sam rekao, dali smo svoj maksimum u ovom trenutku protiv "strašne" ekipe. Da vam ne govorim o imenima, i sami znate ko sve igra za njihovu reprezentaciju. Možda samo da nismo primili i četvrti gol".

Kako je dodao, može mnogo toga da se nauči iz ovog poraza.



"Moramo dosta pametnije da igramo u narednom periodu. Naša ekipa ima dosta mladih igrača".


Srbija kvalifikacije za EURO nastavlja u utorak gostovanjem u Luksemburgu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.