Selektor Argentine blista: Bili smo bolji, Skola mi prošle godine rekao da ćemo igrati u polufinalu!

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Argentine blista: Bili smo bolji, Skola mi prošle godine rekao da ćemo igrati u polufinalu!

Selektor argentinske košarkaške reprezentacije Serhio Ernandez je posle pobede nad Srbijom u četvrtini finala Svetskog prevenstva kazao da je još pre godinu dana najiskusniji igrač ove ekipe Luis Skola bio siguran u uspeh.
Kvota u MaxBetu na pobedu Australije protiv Češke je 1.20.
Luis Skola je u trijumfu protiv Srbije bio jedan od najvažnijih šrafova u igri Argentine. Preiksusni košarkaš je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ubacio 20 poena, a imao je i pet skokova uz šut iz igre 7/13. Njegov selektor Serho Ernandez kaže da mu je Skola još pre godinu dana govorio da će “gaučosi” napraviti ovakav uspeh.
Pre godinu dana posle jednog treninga ili utakmice, ne mogu da se setim, rekao mi je kako možemo da igramo u polufinalu Svetskog kupa. Pitao sam ga da li je siguran, rekao je da jeste. To opisuje Luisa Skolu – kazao je Ernandes.
Ne možete više da sumnjate u ove igrače. Jedinstvena je stvar biti u polufinalu Svetskog kupa. Ako vas ove stvari ne uzbuđuju, onda ništa ne može da vas uzbudi. Znali smo da će ova utakmica zavisiti od visokih igrača. Bio je to rat strategija, imali smo odgovore i bili smo bolji – dodao je argentinski trener.
Argentina će u petak u pekingu igrati sa boljim iz duela Sjedinjene Američke Države – Francuska, a taj meč je na programu u sredu.

The post Selektor Argentine blista: Bili smo bolji, Skola mi prošle godine rekao da ćemo igrati u polufinalu! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

"Skola mi je pre godinu rekao " 'možemo da igramo polufinale'"

Izvor: B92, 10.Sep.2019

Serhio Ernandes, selektor reprezentacije Argentine, podelio je zanimljivu anegdotu sa novinarima posle pobede nad Srbijom u četvrtfinalu Mundobasketa..."Luis Skola mi je pre godinu dana, posle jednog treninga ili utakmice, rekao: 'Možemo da igramo polufinale Svetskog prvenstva'. Pitao sam ga da li...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.