Skola mi je pre godinu rekao  možemo da igramo polufinale

Izvor: B92, 10.Sep.2019, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Skola mi je pre godinu rekao " 'možemo da igramo polufinale'"

Serhio Ernandes, selektor reprezentacije Argentine, podelio je zanimljivu anegdotu sa novinarima posle pobede nad Srbijom u četvrtfinalu Mundobasketa.

"Luis Skola mi je pre godinu dana, posle jednog treninga ili utakmice, rekao: 'Možemo da igramo polufinale Svetskog prvenstva'. Pitao sam ga da li je siguran u to, a on mi je odgovorio: 'Definitivno, da'. To opisuje Luisa Skolu kakav je", rekao je Ernandes.

Argentina je u četvrtfinalu Svetskog prvenstva pobedila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbiju 97:87, a u borbi za finale igraće protiv Sjedinjenih Američkih Država ili Francuske.

Skola, koji ima 39 godina, odigrao je sjajnu utakmicu i sa 20 poena bio je jedan od najzaslužnijih za pobedu "gaučosa" nad "orlovima".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.