Ristić šampion sveta u parastreljaštvu

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ristić šampion sveta u parastreljaštvu

Srpski parastrelac Dragan Ristić osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u gađanju malokalibarskom puškom iz ležećeg stava u kategoriji SH2, dok su timski, uz Ristića u istoj disciplini Zdravko Savanović Dejan Jokić osvojili bronzano odličje.
Kvota u MaxBetu na to da će Gorica ostati neporažena protiv Dinama iz Zagreba je 2.35.
Srpski reprezentativci nastavljaju niz medalja na Svetskom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << prvenstvu u parastreljaštvu u Sidneju. Šestog takmičarskog dana „pogođeni“ su zlato i bronza.
Ristić je u finale ušao sa osmog mesta u kvalifikacijama, a do zlata je došao u uzbudljivoj završnici i rezultatom od 246,8 kurgova. Drugoplasirani Ukrajinac Vitalij Plakuščji je za srpskim strelcem zaostao minimalan jedan deseti deo kruga.
U pojedinačnom plasmanu, naša druga dva strelca Zdravko Savanović i Dejan Jokić su zauzeli 19, odnosno 25. mesto.
U ekipoj disciplini srpski strelci ostvarili su rezultat od 1.818,1 kruga, 11,6 manje od prvoplasirane Velike Britanije.


The post Ristić šampion sveta u parastreljaštvu appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOMINACIJA U SIDNEJU: Posle zlata stigla i bronza na SP

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2019

Ristić, Savanović i Jokić treći u gađanju malokalibarskom puškom...Reprezentacija Srbije u parastreljaštvu osvojila je bronzanu medalju ekipno u gađanju malokalibarskom puškom iz ležećeg stava na Svetskom prvenstvu u Sidneju...Srpski trio u sastavu Dragan Ristić, koji je istog dana došao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Ristic sampion Svetskog prvenstva u parastreljastvu (Sidnej 2019)

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 17.Okt.2019

Srpski reprezentativci nastavljaju niz medalja na Svetskom prvenstvu u parastreljastvu u Sidneju. Šestog takmicarskog dana pogodjeni su zlato i bronza, saopstio je Streljacki savez Srbije. .Kako se navodi u saopstenju, Dragan Ristic trijumfovao je u gadjanju malokalibarskom puskom iz lezece..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.