Raduljica: Tragedija? Pa dobro… I šta?

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljica: Tragedija? Pa dobro… I šta?

Glave gore, ali kako? Neočekivano su naši košarkaši ostali praznih šaka na Mundobasketu u Kini. Ni sami nisu mogli da zamisle ovakav epilog. Ipak, Argentina je “orlovima” održala čas u četvrtfinalu (97:87).
Kvota kladionice MaxBet na pobedu SAD protiv Francuske je 1.30.
Nema se sad šta pametno reći – poručio je kapiten Miroslav Raduljica posle utakmice.
Novinari su konstatovali da je ovo tragedija.
Košarka je igra, nema >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << tragedije. Šta je tragedija? Pa dobro. I šta? Ništa, sledeće godine idemo dalje i to je to. 
O meču s “gaučosima”:
Nemam pojma. Kao da nismo imali ideju. Oni su igrali jako agresivno, mi nismo odgovorili na pravi način. Vraćali smo se dva puta. U momentima kada je trebalo da prelomimo rezultat u našu korist, mi smo promašivali otvorene šuteve i zicere i imali loša rešenja. Prosto, danas nije išlo ništa. 
Članak Raduljica: Tragedija? Pa dobro… I šta? se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post Raduljica: Tragedija? Pa dobro… I šta? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raduljica: Što tragedija?

Izvor: MozzartSport.com, 10.Sep.2019

Nemanja Bjelica maltene u suzama, Bogdan Bogdanović pognute glave, mada bi trebalo da je ponosno drži uspravnom. Narod u očajanju, navikao je na lepe vesti od košarkaška. Ali kapiten Miroslav Raduljica podseća da je sve ovo ipak samo igra i da nema razloga za depresiju posle poraza od Argentine...

Nastavak na MozzartSport.com...

Raduljica: Šta je tragedija? (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Sep.2019

Što tragedija? Košarka je igra, izgubili smo, nema tragedije – rekao je kapiten Srbije posle poraza od Argentine u četvrtfinalu Mundobasketa “Orlovi” nisu uspeli da se plasiraju u borbu za medalju na Mundobasketu u Kini. U najvažnijoj utakmici na šampionatu, u četvrtfinalu,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.