Srbijo, da vam Raduljica objasni neke stvari... za razliku od Jokića

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2019, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbijo, da vam Raduljica objasni neke stvari... za razliku od Jokića

Preterana su nam bila očekivanja, sad preterano reagujemo posle neočekivane eliminacije, treba li svi da spustimo loptu?

Imajući u vidu da je među ljubiteljima sporta u Srbiji (a i šire) vladalo očekivanje da će naši ''Orlovi'' igrati u finalu sa Amerikancima, onda ih savladati i postati prvaci sveta, današnje saznanje da nećemo igrati ni u polufinalu mnogima je teško palo.

Najteže je, naravno, igračima, Nemanja Bjelica je bio prilično samokritičan, svestan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je u poslednja dva meča bio daleko od onoga što zaista može, ali kapiten Miroslav Raduljica na sve ovo gleda na drugačiji način. Mnogo vedriji.





''Košarka je igra, nema tragedije. Šta je tragedija? Pa dobro. I šta? Ništa, sledeće godine idemo dalje i to je to'', poručio je Raduljica u razgovoru sa novinarima, isprovociran komentarom da je ovaj poraz ''tragedija''.

''Oni su jako agresivno igrali, mi nismo odgovorili na pravi način. vraćali smo se dva puta. u momentima kada smo trebali da prelomimo rezultat u našu korist mi smo promašivali otvorene šuteve i zicere i imali loša rešenja. Prosto, danas nije išlo ništa'', zaključio je Raduljica, a prenosi ''Telegraf''.

Za razliku od njega, Nikola Jokić ni ovoga puta nije želeo ništa da komentariše, bez reči je prošao pored novinara...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.