Radoš Bajić plaća račun od 6.000 evra momku koji je gledao seriju u romingu

Izvor: Njuz.net, 12.Apr.2011, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radoš Bajić plaća račun od 6.000 evra momku koji je gledao seriju u romingu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeNesebičan potez glumca, reditelja, scenaritste, producenta i domaćina

BEOGRAD, 12. april 2011. (Njuz) - Poznati glumac, reditelj, scenarista, producent i domaćin Radoš Bajić rešio je da plati račun od šest hiljada evra momku koji je taj račun napravio gledajući u romingu dve epizode serije 'Selo gori i tako dalje' dok je bio u Slovačkoj. Gospodin Bajić je izjavio da je bio oduševljen kada je čuo da postoje fanovi serije koji su spremni da daju tolike pare samo da bi pogledali par epizoda.
- Čuo sam neke komentare koji kažu da moraš stvarno da budeš glup da bi gledao domaću seriju preko interneta u romingu. I ja to kažem, stvarno moraš da budeš mnogo glup, ali ono što naš narod ne ceni, to je ta glupost koju svako od nas poseduje, a koju treba slaviti i uzdići na neki viši nivo, što ja neprestano radim svojim serijama - rekao je gospodin Bajić, koji je dodao da je zato rešio da ovog momka časti tako što ću mu platiti ceo račun, jer niko ne bi trebalo da ispašta finansijski zbog svoje gluposti.
Njuz je uspeo da dođe i do izjave momka koji je napravio astronomski račun.
- Samo želim da kažem da nije tačno da nisam znao da se roming ne plaća toliko. Moja greška je u tome što sam iz nekog razloga mislio da roming ne važi u zemljama bivše Jugoslavije. Zahvalan sam Radošu Bajiću što će platiti račun umesto mene, moram priznati da sam već krenuo da razmatram koliko narednih generacija moje porodice će morati da otplaćuje ovaj dug – kaže mladić.
Snimanje serije 'Selo gori a baba se češlja' se finansira kroz plaćanje pretplate nacionalnoj televiziji, ali je reditelj bio primoran da zbog nedovoljnog broja uplata skrati emitovanje serije na svega pet sezona od predviđenih dvadeset.
Viktor Marković
Ideja: Emina Savić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.