Poraz kao poraz, ali da Davidovac skače na podbacivanje lopte na početku produžetka…

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz kao poraz, ali da Davidovac skače na podbacivanje lopte na početku produžetka…

Mogla je da pobedi, ali je doživela ubedljiv poraz. Crvena zvezda je pognute glave dočekala kraj meča u Tel Avivu, protiv Makabija, posle jako loše igre u produžetku – 84:69. Za tih dodatnih pet minuta crveno-beli su postigli samo dva poena (dva puta iskorišćeno po jedno slobodno bacanje).
Nije problem da se izgubi, ali problem je kad vidiš da su kola krenula nizbrdo, a da nema nikog da ih zaustavi. Neverovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << deluje odluka trenera Milana Tomića da na podbacivanju lopte za početak produžetka u crveno-belom dresu bude – Dejan Davidovac. Jeste on univerzalac, može da igra sve, ali nije centar. Iako je igrao i centra na ovoj utakmici. U tom trenutku, dok se Davidovac spremao za skok, centar Majkl Odžo je bio na klupi. I Odžo je od Davidovca viši 13 centimetara…
Pitanje je “šta bi bilo kad bi bilo”, ali možda bi bilo drugačije da je Zvezda imala prvi napad. Ovako, Davidovac nije osvojio loptu, Makabi je taj prvi napad rešio pogotkom za tri poena. Zvezda u produžetku praktično nije postojala.
Pred stručnim štabom Crvene zvezde na čelu s Milanom Tomićem je dosta posla…


The post Poraz kao poraz, ali da Davidovac skače na podbacivanje lopte na početku produžetka… appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Poražavajuća statistika Zvezdinih velikih aduta u Tel Avivu

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019, 13:00

Šta im se desilo sinoć?..Crvena zvezda je sinoć pretrpela drugi poraz u prva tri kola Evrolige, ovoga puta u Tel Avivu, od domaćeg Makabija...Tim Milana Tomića je čitavim tokom meča bio u rezultatskom zaostatku, ali je u finišu regučarnog toka uspeo da izbori produžetak, kao i šut za pobedu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.