UŽIVO: Makabi – Crvena zvezda 39:30 (POLUVREME)

Izvor: Večernje novosti, 17.Okt.2019, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Makabi – Crvena zvezda 39:30 (POLUVREME)

Košarkaši srpskog i regionalnog šampiona u Tel Avivu igraju meč 3. kola Evrolige Košarkaši Crvene zvezde protiv Makabija u Tel Avivu igraju meč 3. kola Evrolige.Crveno-beli su u Izrael stigli posle poraza u derbiju ABA lige protiv Budućnosti u Beogradu, dok “ponos Izraela” megdan sa srpskim i regionalnim prvakom čeka sa skorom 0/2 u elitnom takmičenju.Dešavanja s meča pratite iz minuta u minut u tekstualnom prenosu na sajtu “Novosti”.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Poraz kao poraz, ali da Davidovac skače na podbacivanje lopte na početku produžetka…

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019

Mogla je da pobedi, ali je doživela ubedljiv poraz. Crvena zvezda je pognute glave dočekala kraj meča u Tel Avivu, protiv Makabija, posle jako loše igre u produžetku – 84:69. Za tih dodatnih pet minuta crveno-beli su postigli samo dva poena (dva puta iskorišćeno po jedno slobodno bacanje).. Nije...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.