Pohvale na račun Bobija Marjanovića pljušte sa svih strana

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pohvale na račun Bobija Marjanovića pljušte sa svih strana

NBA klubovi polako se kompletiraju, a jedan od zanimljivijih ljudima sa ovih prostora svakako će biti Dalas Maveriksi, koje je ovog leta pojačao Boban Marjanović.
Od 15 u Pekingu igraju Cicipas – Zverev, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Cicipasa 2.10.
Veoma pohvalno o gorostasnom centru govorio je trener ekipe Rik Karlajl.
On je strašan košarkaš. Ima sjajan osećaj za igru, velika je sila >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u reketu. Biće jako oružje. Ne mogu da prognoziram koliko će minuta imati i kakva će rotacija biti, ali sam siguran da će biti utakmica na kojima će imati značajnu ulogu – rekao je Karlajl.
Komplimente o reprezentativcu Srbije nije štedeo ni Kristaps Porzingis.
Neosporno je sjajna osoba, to svako zna. Ali na terenu je zaista ogroman. Mi smo slične težine, ali se osećam kao da je tri puta veći od mene. Čak se i ja osećam bespomoćno u duelu sa njim – kazao je Letonac.
Marjanović je prošle sezone bio na 49. mestu po prosečno postignutim poenima po minutu. Sam Bobi se ne opterećuje minutažom.
Šta god da trener bude tražio od mene, davaću 100%. Mislim da treba svi da uživamo u košarci. Radujem se kao da će mi biti prvi put – istakao je Marjanović.
Na kraju, osvrnuo se i na nedavni glumački debi u filmu ” John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, gde je bio u društvu Hale Beri, Kijanu Rivsa, Lorensa Fišburna, Anđelike Hjuston.
To mi je bio prvi put. Snimao sam u Njujorku sa Kijanuom, koji je svetski poznat glumac i bilo je neverovatno. S obzirom da nisam glumac izuzetno sam zadovoljan reakcijama. Čak sam na premijeri u Los Anđelesu dobio veliki aplauz – prezadovoljan je centar reprezentacije Srbije.
Članak Pohvale na račun Bobija Marjanovića pljušte sa svih strana se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post Pohvale na račun Bobija Marjanovića pljušte sa svih strana appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

"Boban je strašan košarkaš i još bolja osoba"

Izvor: B92, 05.Okt.2019

Trener Dalas Maveriksa, čuveni Rik Karlajl, pohvalno je govorio o srpskom centru Bobanu Marjanoviću koji je od letos novi član ove teskaške franšize...Dalas Maveriksi se uveliko spremaju za novu sezonu u kojoj bi ih mogle čekati velike stvari...Sa nestrpljenjem se iščekuje tandem Luka Dončić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.