POTPUNI HIT! Miljanina PRVA PESMA ugledala svetlost dana! Ovo su stihovi POSVEĆENI ZOLI

Izvor: Press, 03.Okt.2019, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNI HIT! Miljanina PRVA PESMA ugledala svetlost dana! Ovo su stihovi POSVEĆENI ZOLI

Ivana Krunić tokom svog gostovanja na radiju ,,Amenzija" odlučila je da napravi pravi šou, pa je smislila pesmu za Miljanu Kulić, koja će ponovo postati majka. Naime, zadrugari su odlučili da težak period Miljani olakšaju, pa su napravili parodiju na osnovu teksta, i ubacili elemente odnosa Marije Kulić i oca Miljaninog drugog deteta, Lazara Čolića Zole.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Foto:pink
.

Autor: TvPink Printscreen


Trudna sa Zolom, Miksi sve može. Zola je uzeo keš, o Bože! Trudna sa Zolom, Mariji smeta, Miljana Zoli bila meta. Trudna zbog tebe, Mariju briga, neće da Miksi bude igra. Trudna je Miksi, srećan je Gavrić, što pored Miksi ima kadrić - otpevala je Ivana.



Autor: TvPink Printscreen

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.