POSLALA JOJ JASNU PORUKU! Miona uzvratila Mini pesmom, pa joj poručila: Nema ljubavi da nije bolela!

Izvor: Press, 03.Okt.2019, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLALA JOJ JASNU PORUKU! Miona uzvratila Mini pesmom, pa joj poručila: Nema ljubavi da nije bolela!

Urednici radio ,,Amenzije" Bora Santana i Bane Čolak čitali su želje i pozdrave, te su u jednom trenutku pustili pesmu koju je Miona Jovanović poručila za Minu Vrbaški.
Foto:pink
.

Autor: TvPink Printscreen


Kako je već poznato, ljute rivalke su u svađi zbog Vladimira Tomovića, koji nikako da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << odluči da li želi biti u vezi sa Mionom ili Minom.



Specijalno od Mione za Minu, pesma ''Nema ljubavi da nije bolela'' - izjavio je Bora.



Autor: TvPink Printscreen

Nastavak na Press...






Povezane vesti

NIJE VREDAN NjIHOVOG BLAMIRANjA! Ukućani izneli svoj stav o Mini, Mioni i Tomoviću, pa istakli: Dižete mu ego! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 03.Okt.2019

U Belu kuću je stigao novi slučaj koji se tiče Mine Vrbaški i Mione Jovanović zbog Vladimira Tomovića. Mina tuži Mionu, jer ne želi da odustane od Vladimira. Suđenje vodi Gagi Đogani U Belu kuću je stigao novi slučaj koji se tiče Mine Vrbaški i Mione Jovanović zbog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.