“Orlovi” ozbiljni pred Čehe: Nema opuštanja, jako od početka do kraja

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Orlovi” ozbiljni pred Čehe: Nema opuštanja, jako od početka do kraja

Odbojkaš Srbije Marko Podraščanin rekao je da je zadovoljan dosadašnjim učinkom tima na Evropskom prvenstvu, kao i da Češku, rivala u osmini finala, treba ozbiljno shvatiti.
Na meču Strazbur – Nant, naša kladionica nudi kvotu 5.90 za igru X-1.
Srbija je takmičenje u grupi završila sa svih pet trijumfa.
Jako sam zadovoljan kako smo odigrali do sada, iz pet utakmica imamo pet pobeda, a posebno bih izdvojio pobede nad Nemačkom i Belgijom. Prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << cilj je ostvaren, osvajanjem prvog mesta u grupi –  rekao je Podraščanin u izjavi za sajt Odbojkaškog saveza Srbije.
Odbojkaši će u borbi za četvrfinale igrati protiv Češke u subotu od 17.30 časova.
Očekuje nas Češka, koja je nepoznanica na papiru. Iskren da budem, nismo ih pratili, ali čim su se plasirali u osminu finala radi se o dobroj ekipi koju treba ozbiljno da shvatimo. Da se što bolje pripremimo i da opravdamo ulogu favorita – zaključio je Podraščanin, srednji bloker “orlova”.
Pobednik meča Srbija – Češka igraće u četvrtfinalu protiv pobednika duela Belgija – Ukrajina.

The post “Orlovi” ozbiljni pred Čehe: Nema opuštanja, jako od početka do kraja appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gobeljić: Umorni smo, ali protiv Partizana to nije bitno!

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019

U nedelju 22. septembra sa početkom od 18 časova na programu je 161. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde. Oba tima svetkovinu srpskog fudbala očekuju posle teških evropskih utakmica.. Na meču Strazbur – Nant, naša kladionica nudi kvotu 5.90 za igru X-1.. Zvezdin univerzalac Marko...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.