Gobeljić: Umorni smo, ali protiv Partizana to nije bitno!

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gobeljić: Umorni smo, ali protiv Partizana to nije bitno!

U nedelju 22. septembra sa početkom od 18 časova na programu je 161. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde. Oba tima svetkovinu srpskog fudbala očekuju posle teških evropskih utakmica.
Na meču Strazbur – Nant, naša kladionica nudi kvotu 5.90 za igru X-1.
Zvezdin univerzalac Marko Gobeljić je u razgovoru za klupski sajt naglasio važnost susreta sa najvećim rivalom. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Večiti derbi je utakmica koja nosi posebnu težinu. Znamo svi koliko je taj meč važan celoj zemlji. Danima pre priča se samo o susretu Crvene zvezde i Partizana. Velika je čast biti deo takve utakmice. Navikli smo na fantastičnu podršku sa tribina, mnogo puta do sada smo pokazali da su oni naša snaga na terenu. Verujem da će tako biti i ovog puta i nadam se da ćemo na kraju slaviti – rekao je reprezentativac Srbije, a preneo klupski sajt.
Obe ekipe će u susret ući nakon iskušenja na međunarodnoj scemi, a Gobeljić je naglasio da u derbiju umor ne može biti opravdanje.
Utakmica dolazi posle evropskog susreta sa Bajernom. Sigurno smo iscrpljeni, borili smo se svih 90 minuta na teškom gostovanju, ali večiti derbi je utakmica u kojoj i umor nestaje. Svi smo maksimalno fokusirani na to da ostvarimo dobar rezultat i da obradujemo naše navijače, tako da ne razmišljamo o umoru. Naporno treniramo, slušamo savete šefa Milojevića i stručnog štaba i daćemo sve od sebe da sprovedemo u delo ono što od nas traži.
Crvena zvezda ima problema zbog velikog broja stranaca. Na terenu ih može biti samo četiri, a desni bek, koji će možda u Humskoj zaigrati i na suprotnoj strani igrališta, smatra da su svi svesni važnosti meča i spremni za izazov.
Dobili smo u prelaznom roku velika pojačanja na terenu, ali, što je još bitnije, i sjajne ljude. Svi stranci su znali dosta o večitom derbiju i pre nego što su došli u Zvezdu. Taj okršaj poznat je širom Evrope i sveta. Mi smo se potrudili da im dodatno dočaramo šta ih očekuje u nedelju na terenu. Nema sumnje da će svih 11 igrača koji se nađu na terenu dati maksimum za grb koji nose na grudima – dodao je Marko Gobeljić.

The post Gobeljić: Umorni smo, ali protiv Partizana to nije bitno! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SILAN DERBI Partizan ispustio pobedu protiv Zvezde na Banjici

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019

Oživljava srpski klupski vaterpolo. Najava nekih novih vetrova bio je i derbi večitih rivala u prvom kolu Regionalne lige. Posle 32 minuta žestoke borbe, pred gotovo punim tribinama, nije bilo pobednika: Partizan – Crvena zvezda 10:10.. Na meču Rad – Radnik S, naša kladionica nudi kvotu 4.70...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.