Novak proneo pehar Njujorkom: Ovo je kao san (Foto)

Izvor: Dzungla.org, 14.Sep.2011, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak proneo pehar Njujorkom: Ovo je kao san (Foto)

Novak Đoković nije imao mnogo vremena za odmar posle noći slavlja na US Openu. Najbolji teniser sveta je imao gust raspored, gostovao je u nekoliko emisija, a stigao je i da se prošeta Menhetnom sa peharom u rukama.

'Ovo je kao da sam u snu. Ovo je najbolja godina u mojoj karijeri i uživam u svakom trenutku. Kada igrate protiv svoja dva najveća rivala i pobedite ih u polufinalu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << finalu, onda to trijumf čini još slađim. Svaki teniser sanja da osvoji ovaj pehar', rekao je Novak.
Pažnju u Njujorku je privuklo i to što je Novak nosio kačket njujorških vatrogasaca u čast žrtava terorističkih napada na SAD 11. septembra 2001. godine.

'Definitivno je posebno što smo u Njujorku na desetu godišnjicu napada. Svi mi u tenisu želimo da pokažemo da se saosećamo sa ljudima koji i dalje pate. To je bio užasan događaj, a ja dobro razumem sve što se desilo jer dolazim iz zemlje koja je preživela dva rata. Zato šaljem svu svoju ljubav porodicama žrtava tog napada', rekao je Novak.
(Izvor: Blic)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   US Open,   Tenis

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.