Nadal počeo da trenira, Nole uskoro silazi s broja 1

Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2019, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal počeo da trenira, Nole uskoro silazi s broja 1

Svakoj vladavini dođe kraj, pa i Novaka Đokovića u teniskom svetu. Porazom u Šangaju, u četvrtfinalu, ubrzao je silazak sa trona. Dominirao je čitave sezone, ali od povrede ramena na US Openu stvari su krenule neželjenim tokom.
Kvota naše kladionice na pobedu Srbije u Litvaniji je 1.32.
Poznato je kada će teniski >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kralj da abdicira. Španac Rafael Nadal preuzeće prvo mesto na ATP liste 4. novembra. Nole, naime, gubi poene koje je osvojio prošle godine, u finalu završnog Mastersa u Londonu (pred završni Masters u Londonu brišu se prošlosezonski bodovi).
Trenutno drugi teniser sveta Rafael Nadal nije bio na terenu od US Opena gde je osvojio titulu. Pripremajući se za Lejver kup u Ženevi Nadal je povredio šaku, ali povreda je sada prošlosto. Počeo je da trenira punom parom pred finiš sezone. Španac je objavio snimak na kojem se vidi kako trenira u svojoj akademiji na Majorki.
Ready & raring to go again 💪
Rafa returns to the office!
🎥: @RafaelNadal | @rnadalacademy pic.twitter.com/an1vxk2m6x
— ATP Tour (@atptour) October 14, 2019



The post Nadal počeo da trenira, Nole uskoro silazi s broja 1 appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   US Open,   Tenis

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.