NE BIH VOLEO DA MOJE UNUKE KRENU TIM PUTEM: Miloš Bojanić opleo po Ivi Grgurić, evo šta kaže o njenoj AFERI sa starijim biznismenom!

Izvor: Press, 03.Okt.2019, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE BIH VOLEO DA MOJE UNUKE KRENU TIM PUTEM: Miloš Bojanić opleo po Ivi Grgurić, evo šta kaže o njenoj AFERI sa starijim biznismenom!

Tokom gostovanja u radiju ,,Amnezija" Miloš Bojanić dotakao se i teme koja je uzbrukala kako ukućane, tako i javnost. Ispovest Ive Grgurić koja je i dalje ostala nedorečena, izazvala je komentar i kod Bojanića, a u pitanju je njena afera sa starijim biznismenom Marijanom Šarićem.
Foto:pink
.

Autor: TvPink Printscreen


>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Miloš se ogradio od ove priče, ali je svakako bio protiv toga da se mlade devojke upuštaju u takve priče.



Pa znate šta, teško je, ona ima svoju priču, novine pišu drugu priču. Ne ide da ja u mojim godinama dajem komentar. Dosta se priča o tome i da je bila u jednom sponzorskom klinču, to je danas izuzetno popularno i veliki broj devojaka je u tome. Sve dok je mladost, to im se može praštati.  Ja nemam ćerku, ali imam unuke i ne bih voleo da krenu tim putem. Mislim da svako treba da ide putem obrazovanja, vidite, Lepi Mića to nije imao i zato se ponaša tako - ispričao je Bojanić.



Autor: TvPink Printscreen

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.