NE BIH VOLEO DA MOJE UNUKE KRENU NJENIM PUTEM Miloš Bojanić iskreno o Ivi Grgurić (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NE BIH VOLEO DA MOJE UNUKE KRENU NJENIM PUTEM" Miloš Bojanić iskreno o Ivi Grgurić (VIDEO)

Uvek je bio surovo iskren!

Tokom gostovanja u radiju "Amnezija" Miloš Bojanić dotakao Ive Grgurić i njene jezive ispovesti.

Njena afera sa starijim biznismenom Marijanom Šarićem naterala je i Bojanića da da svoj komentar o celoj priči.

- Pa znate šta, teško je, ona ima svoju priču, novine pišu drugu priču. Ne ide da ja u mojim godinama dajem komentar. Dosta se priča o tome i da je bila u jednom sponzorskom klinču, to je danas izuzetno popularno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i veliki broj devojaka je u tome. Sve dok je mladost, to im se može praštati.

- Ja nemam ćerku, ali imam unuke i ne bih voleo da krenu tim putem. Mislim da svako treba da ide putem obrazovanja, vidite, Lepi Mića to nije imao i zato se ponaša tako - ispričao je Bojanić.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NE BIH VOLEO DA MOJE UNUKE KRENU TIM PUTEM: Miloš Bojanić opleo po Ivi Grgurić, evo šta kaže o njenoj AFERI sa starijim biznismenom!

Izvor: Press, 03.Okt.2019, 10:58

Tokom gostovanja u radiju ,,Amnezija" Miloš Bojanić dotakao se i teme koja je uzbrukala kako ukućane, tako i javnost. Ispovest Ive Grgurić koja je i dalje ostala nedorečena, izazvala je komentar i kod Bojanića, a u pitanju je njena afera sa starijim biznismenom Marijanom Šarićem. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.