MOTO GP Markez u poslednjoj krivini izborio šampionsku titulu (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 06.Okt.2019, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOTO GP Markez u poslednjoj krivini izborio šampionsku titulu (VIDEO)

Vozač Repsol Honde Mark Markez osvojio je šestu titulu u kraljevskoj klasi, a osmu ukupno, trijumfom na Velikoj nagradi Tajlanda, 15. trci ovogodišnjeg Moto GP šampionata.
Kvota u MaxBetu na trijumf Partizana protiv Voždovca je 1.20.
Španac je odbranio titulu četiri trke pre kraja, pošto sada ima nedostižnu prednost od 110 bodova u odnosu na Andreu Dovicioza na Dukatiju, koji je u Buriramu bio četvrti.
Markez je na stazi “Čang” upisao devetu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pobedu ove sezone, a 79. u karijeri, pošto je u poslednjoj krivini bio bolji od Fabija Kvartarara. Mladi Francuz je bio nadomak prvog trijumfa u najjačoj kategoriji, ali ga je Markez prestigao u samoj završnici.
I can’t control happy tears 😃❤️🙌🏼🥰 , Take a bow World Champion @marcmarquez93 😃🙌🏼👏👏👏👏👏👏👏👏 pic.twitter.com/EL1HAcnvXh
— Seeba (@seebamohan) October 6, 2019
Na kraju je sada već osmostruki svetski šampion bio 171 hiljaditinku ispred Kvartarara, a njima dvojici se na podijumu pridružio Maverik Vinjales na Jamahi.
Posle trke je Markez na interesantan način proslavio osmu titulu. On je uzeo štap za bilijar i u rupu ubacio crnu kuglu sa brojem osam. Španac je takođe imao i veliku crnu kacigu u obliku bilijarske kugle sa brojem osam.
👏 @marcmarquez93 sinks the #8ball
A celebration befitting the 8-time World Champion! 🥇#ThaiGP 🇹🇭 pic.twitter.com/iEcixDMLC7
— MotoGP™ 🇹🇭 (@MotoGP) October 6, 2019



The post MOTO GP Markez u poslednjoj krivini izborio šampionsku titulu (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Markes šesti put Moto GP šampion!

Izvor: B92, 06.Okt.2019

Španac Mark Markes osvojio je novu, šestu titulu u Moto GP šampionatu...Vozač Repsol Honde je dva dana nakon žestokog pada slavio na Velikoj nagradi Tajlanda prestigavši Fabija Kvartarara na Jamahi u poslednjoj krivini na stazi Čeng...Francuz je krenuo sa pol-pozicije i bio na korak od prve pobede...

Nastavak na B92...

PO OSMI PUT: Markes pobedio na Tajlandu i osvojio novu titulu!

Izvor: Kurir, 06.Okt.2019

Španski motociklista Mark Markes, član Honde, osvojio je šestu titulu u kraljevskoj klasi Moto GP šampionata, a osmu ukupno, trijumfom na današnjoj Velikoj nagradi Tajlanda.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.