MALER Odigrao 19 utakmica u Premijer ligi i svaku izgubio

Izvor: 011vodič.com, 11.Avg.2019, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALER Odigrao 19 utakmica u Premijer ligi i svaku izgubio

Čovek je stvarno malerozan. Aston Vila je u subotu izgubila od Totenhema (1:3), a jednom fudbaleru bio je to 19. uzastopni poraz u Premijer ligi! To je 23-godišnji napadač tima iz Birmingema Džek Griliš.
Na meču Mančester junajted – Čelsi, naša kladionica nudi kvotu 2.70 za igru X2&GG.
Zaista retko viđenu crnu seriju, Griliš je razvukao na tri sezone. Počeo je kao tinejdžer u sezoni 2014/2015, kada je odigrao dve utakmice. U sledećoj sezoni odigrao je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 16 utakmica i svaki put je Vila poražena.
Menadžer birmingemske ekipe morao bi dobro da razmisli pre nego što sledeći put uvrsti Griliša u tim. Ipak, ovaj inače odlični fudbaler imaće sledećeg vikenda novu priliku da prvi put u životu oseti slast pobede u eliti. Sledećeg vikenda na Vila Park stiže Bornmut.

The post MALER Odigrao 19 utakmica u Premijer ligi i svaku izgubio appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Ko će da bude prvak? Siti, Siti B…

Izvor: 011vodič.com, 11.Avg.2019

Nema dilemu. Poznat po nesvakidašnjim izjavama, Žoze Murinjo je ostao dosledan i odgovarajući na pitanje o favoritima za englesku titulu.. Na meču Mančester junajted – Čelsi, naša kladionica nudi kvotu 5.60 za igru X2&4+.. – Mančester siti, Mančester siti B, pa Liverpul i Totenhem –...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.