Luna otkrila da VREDNO RADI U STUDIJU – snimila čak TRI DUETA! Isplivalo ime jednog pevača!

Izvor: 011vodič.com, 08.Dec.2019, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna otkrila da VREDNO RADI U STUDIJU – snimila čak TRI DUETA! Isplivalo ime jednog pevača!

Luna Đogani je do sada nastupe uglavnom održavala izvan granica naše države. Prvi nastup u Srbiji o kome se i pre održavanja dosta spekulisalo, održala je u Smederevu, a sada se sprema za novi nastup koji će biti održan u Ćupriji.
Đoganijeva je danas gostujući u jednoj emisiji najavila da sprema tri nova dueta, od kojih je jedan sa Savom Perovićem, ali nije želela da otkrije sa kime će snimiti druga dva dueta.
Ipak, Đoganijeva je tom prilikom otkrila da će Novu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << godinu dočekati u Srbiji, na nastupu u Novom Sadu, što će sigurno usrećiti mnoge njene fanove. Podsetimo, Đoganijeva je s Perovićem u muzičkom studiju obradila hit “Slučajnost”, koji u originalu izvode Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta.

The post Luna otkrila da VREDNO RADI U STUDIJU – snimila čak TRI DUETA! Isplivalo ime jednog pevača! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.