Koncert Tap 011 - 1. aprila! (VIDEO)

Izvor: S media, 25.Jan.2011, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert "Tap 011" - 1. aprila! (VIDEO)

Pop dens grupa "Tap 011" posle pauze od 12 godina okupiće se ponovo povodom koncerta koji su za 1. april najavili u Beogradskoj areni!

Naime, gostujući u jutarnjem programu RTV Pink Goca Tržan, Ivana Peters, Milan Bojanić, Đorđe Pajović i Petar Stupar, potvrdili su medijska nagađanja o njihovom "reunionu".

- Nije šala, koncert smo zakazali za 1. april, i zvaće se "Taprililili". Pre >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << mesec dana pozvao me je Dejan Petričević, direktor Beogradske arene i upitao šta mislim o koncertu ponovo ujedinjenih "tapovaca". Kontaktirao sam ostale i video da nemaju ništa protiv... - rekao je Milan Bojanić, autor brojnih hitova grupe od "Bunde", do čuvenih "Gaća"...

Istog dana, članovi grupe su održali prilično posećenu konferenciju za novinare gde su između ostalog rekli da je do ideje o okupljanju došlo spontano, da je to tad i nikad više, da će objaviti album najvećih hitova kao i DVD sa koncerta, i pozvali svoje fanove da dođu povedu decu i uživaju u dva i po sata kvalitetnog programa!

Neke pesme će biti izvedene u originalnom izdanju, a neke u modernijim aranžmanima, međutim ono što će mnoge razočarati je to što, za sad, kako je autor pesama grupe Milan izjavio, neće biti novih pesama - jer nije napisao ni jednu! Ni Goca i Ivana neće pevati pesme koje su snimale tokom svojih karijera van "Tap 011".

Uprkos pričama o raskolu i nepomirljivim razlikama, dva najintrigantnija ženska vokala sa ovih prostora udružiće se još jednom i podsetiti na neverovatan uspeh grupe Tap 011 devedesetih godina.

Da bi spektakl bio što potpuniji, Tapovci su se pobrinuli da angažuju veliki broj vrsnih muzičara koji će ih na koncertu pratiti, najmoderniju produkciju (zvuk, svetlo…) i puno iznenađenja.

"Tap 011" je definitivno bend koji je obeležio ’90.te. Nijedna žurka nije bila moguća bez nekog od hita Tapovca. Vrapci, Bunda, Komšinica Mica, Sanjaj me, Okreni 95, Laži me, Lujka samo su neke od pesama kojima su žarili i palili.

Podsetimo se njihovog najvećeg hita:

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

N. G.
Pogledaj vesti o: Tap 011 u Areni,   Tap 011,   Goca Tržan

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Tap 011" ponovo zajedno

Izvor: Blic, 25.Jan.2011

Jedna od najpopularnijih domaćih grupa iz devedesetih godina, "Tap 011", privremeno će se ponovo okupiti i održati koncert u Areni 1. aprila. Grupa će nastupiti u starom sastavu, sa Gocom Tržan, Ivanom Peters i trojicom ostalih članova - Đoletom, Milanom i Perom...Članovi grupe kažu da je ideja...

Nastavak na Blic...

Tap 011 u Areni???

Izvor: Tracara.com, 25.Jan.2011

Danas u Jutarnjem programu televizije Pink, a zatim i na konferenciji za štampu originalna postava grupe Tap 011 najavila je da će 1. aprila napraviti koncert u Beogradskoj Areni pod nazivom Taprililili. Ivana Peters i Goca Tržan pojavile su se zajedno sa muškim delom benda Milanom Bojanićem, Đorđem...

Nastavak na Tracara.com...

Tap 011 opet zajedno

Izvor: Večernje novosti, 26.Jan.2011, 00:10

Posle 12 godina Goca Tržan, Ivana Peters, Milan Bojanić, Đorđe Pajović i Petar Stupar najavili koncert u "Beogradskoj areni"

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.