Tap 011 opet zajedno

M. A.

25. 01. 2011. u 21:00

Posle 12 godina Goca Tržan, Ivana Peters, Milan Bojanić, Đorđe Pajović i Petar Stupar najavili koncert u "Beogradskoj areni"

PROŠLE nedelje šuškalo se o povratku TAP 011, a u utorak je na konferenciji za štampu u jednoj od loža "Beogradske arene" potvrđeno da će 1. aprila ova grupa iz devedesetih u toj dvorani održati veliki povratnički koncert. Mada su beogradski nastup najavili kao "Taprililili", originalni peterac - Goca Tržan, Ivana Peters, Milan Bojanić, Đorđe Pajović i Petar Stupar, zaista će na svetski dan šale podsetiti svoje fanove na stare hitove.

- Verovatno se svi pitaju zašto se ponovo okupljamo posle 12 godina, ali naš povratak je spontana stvar - rekao je frontmen Milan Bojanić. - Nas trojica smo krajem prošle godine razmišljali da bi bilo super da uradimo još jedan koncert, na nagovor mnogobrojnih fanova. Budući da nam je cela priča bila nemoguća, zezali smo se da ćemo se okupiti 1. aprila. Lično nam je direktor "Arene" predložio da tu održimo koncert. Organizovali smo tajnu večeru, na koju smo pozvali Ivanu i Gocu, a kada smo ih napili - dobili smo zeleno svetlo. Sada nema nazad, moraće ponovo da peru naše gaće.

Uprkos pričama o raskolu i nepomirljivim razlikama, dva najintrigantnija ženska vokala s ovih prostora udružiće se još jednom i podsetiti na neverovatan uspeh grupe TAP 011.

- Presrećna sam što je luda družina ponovo na okupu. Deluje nestvarno, kao povratak detinjstvu. Malo nam je trebalo da ponovo postanemo neozbiljni. Preostaje nam samo da se uštimujemo s novim aranžmanima i ludilo može da počne - kazala je Ivana, dok je Goca istakla da je beogradski koncert potvrda da nikada nisu bili u svađi, već je svako vodio svoj život.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

ajde

25.01.2011. 23:31

Jedina bolja stvar od ove bi bila kada bi se ponovo okupili nekadasnji koalicioni partneri iz devedesetih. Zamislite, punu arenu, politicari recituju svoja najbolja predizborna obecanja, svoje najvece hitove, dok se na video ekranima sirom nase zemlje podsecamo njihovih pocetaka. Slusajuci koje fakultete su zavrsili, ili nisu, sta su sve obecali a nisu ispunili, bas bi to bio jedan nostalgican susret.

Sani

26.01.2011. 00:00

Ma ovo je neka skrivena kamera, cuj tamo neki anonimusi iz vremena mracne Srbije da prave koncert u Areni, oooo...boze ko sve danas nece zakazivati koncerte. neverovatan je ljudski bezobrazluk, imali smo Kitice, Serofovicke, Karleusicke. aleksicke koji su danima placali novinare da njihova fijaska u areni pretvore u nekakve spektakle sa praznim tribinama. Treba uvesti muzicku policiju da ne bi dolazilo do ovakvih smesnih situacija ko je ko i kome je gde mesto.

missy

26.01.2011. 07:54

jedva čekam koncert! za mene će njihov povratak obeležiti ovu godinu.toliko hitova su napravili koji se i dan danas slušaju a uvek su bili veseli i pozitivni.

Nevena Paligoric

26.01.2011. 10:42

Juhuuuu!!! Pozdrav za Tapovce..Obozavam da cujem Ivanin i Gocin glas zajedno i sve njihove stare pesme ♥ ♥Jedva cekam Vrapce, Okreni broj 95 i ostale pesme uzivo u Areni!!!

milelojpur

27.01.2011. 10:18

Najljubaznije bih zamolio politicke fanatike da ne salju svoje komentare koji nemaju veze sa mozgom. Dovoditi u vezu tadasnju politicku situaciju sa grupom TAP 011 vise govori o ljudima koji takve komentare salju nego o Tapovcima. Prepuna Arena 1. aprila ce takvima zapusiti usta. Bas su hitovi Tapovaca bili nekada pravi filter da prezivimo ono vreme. Nisu oni pevali i velicali Slobu i Miru. To bi isto bilo da sad zigosemo Divca, Saleta Djordjevica jer su igrali u Slobino vreme.