Junjated namerava da produži ugovor, Matić nezadovoljan

Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2019, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junjated namerava da produži ugovor, Matić nezadovoljan

Nemanja Matić i Mančester junajted, uskoro će priča biti završena za Srbina na “Old Trafordu”.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Jutjub kanalu.
Rastanak se polako primakao… Matić nije zadovoljan što je na klupi, sa druge strane menadžer Solskjer nije spreman da ga se odrekne na zimu jer nema mnogo opcija u veznom redu.
Engleski i italijanski mediji pišu da klub neće aktivirati klauzulu i produžiti mu ugovor na još godinu dana, tako da će sledećeg leta Srbin u novi klub.
Milanski klubovi su zainteresovani, ali ne postoji šansa da Milan plati Matiću oko šest miliona godišnje koliko je njegova plata.
Matić nije hteo u Kinu, a kao slobodan igrač sigurno je da će lako moći na nađe novi klub u Evropi, pa i u Premijer ligi.

The post Junjated namerava da produži ugovor, Matić nezadovoljan appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.