Bjelica: Velika pobeda, ali stalno vraćam film, gde smo grešili…

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica: Velika pobeda, ali stalno vraćam film, gde smo grešili…

Dva loša dana, porazi od Španije i posebno onaj šokantan od Argentine u četvrtfinalu bacili su senku na igru “orlova” na Mundobasketu u Kini. Ostvarena je Pirova pobeda protiv SAD, ali tek sada treba da se žali za propuštenom šansu za medalju. Krilo Nemanja Bjelica bio je samokritičan posle neuspeha protiv “gaučosa”, a ni pobeda protiv izabranika selektora Grega Popoviča ne umanjuje bes kod našeg asa.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Zvuči čudno, ali velika pobeda za nas. Dobili smo Amerikance. Nije da se njima nije igralo, ali je tesko igrati ovakve mečeve. Gledaš druge ekipe gde su. Mogli smo da budemo mi tamo, uvek vraćamo film, imali smo loš dan, gde smo grešili – rekao je Bjelica i dodao:
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Australijanaca protiv Španije je 2.50.
Nadam se samo da ako izvučemo pouku. Ništa mi nismo uradili loše, baš smo pričali juče o tome. Ajde da smo se zezali, da smo izlazili, da smo divljali. Bili smo normalni sve vreme, ali dešava se. Oni porazi bole, ja nisam igrao dve godine za reprezentaciju, vratio sam se sa puno entuzijazma i verovao sam da možemo da napravimo veliki rezultat. Malo smo dobili šamar od Argentinaca. Glavu gore, ostaje nam još jedna utakmica. Hvala narodu, hvala vama, nije lako ni vama ni nama. Nismo svesni šta smo propustili, verovatno ćemo za pet, deset godina biti svesni šta smo mogli da uradimo. Samo da izvučemo pouku i imamo lepu budućnost pred nama.
Krilo Sakramenta kaže da su svi verovali u nešto veliko.
Previše smo možda izgoreli u želji da napravimo nešto veliko. Biće teško kada se budemo vratili u Beograd i klubove, ali borili smo se – zaključio je Bjelica.

The post Bjelica: Velika pobeda, ali stalno vraćam film, gde smo grešili… appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.