INTER SE RAZGOROPADIO Italijanski div dovodi još jednog igrača Junajteda

Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2019, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INTER SE RAZGOROPADIO Italijanski div dovodi još jednog igrača Junajteda

Mančester junajted silno želi da rastereti budžet za oko 400.000 evra nedeljno. Toliko iznosi plata Aleksisa Sančeza, a klub je na dobrom putu da uspe u nameri. Za Čileanca koji ni blizu ne opravdava ogromna primanja, zainteresovan je Inter.
Na meču Mačva – Napredak, naša kladionica nudi kvotu 5.40 za igru X-1.
Italijanski klub, koji je ovog leta iz Junajteda već za 80 miliona evra kupio Romelua Lukakua, Sančeza želi kao pozajmljenog fudbalera. Međutim, Čileanac >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << bi morao da pristane na manju platu, jer “neroazuri” svakako ne žele i ne mogu da mu priušte količinu novca koju ima na Old Trafordu. Postoji i mogućnost da deo plate pokrije Junajted. Sve su to teme pregovora koji su već počeli.
Inter bi na kraju sledeće sezone imao pravo otkupa Sančezovog ugovora i to za samo 15 miliona evra. Prema pisanju dela italijanskih medija, Čileanac bi u utorak trebalo da doputuje u Milano na člekarske preglede.
Aleksis Sančez je briljirao tokom tri i po godine u Arsenalu, kada je na 166 utakmica dao 80 golova. Međutim, na Old Trafordu se nije snašao. Od januara prošle godine, kada je došao u Junajted, delom i zbog povreda odigrao je samo 45 mečeva. Učinak više nego skroman – pet golova.

The post INTER SE RAZGOROPADIO Italijanski div dovodi još jednog igrača Junajteda appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.