Kutinjo stigao u Minhen (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2019, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kutinjo stigao u Minhen (FOTO)

Kutinjo je stigao u Minhen! Njegov dolazak je, razume se, privukao veliku pažnju… Ono što je još neizvesno jeste da li će Brazilac da postane član Bajerna kao pozajmljeni igrač, ili će i zvanično da bude član Baravaca.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,25 na pobedu Ajntrahta protiv Hofenhajma.
Barselona je uspela da ga se otarasi. To joj je trenutno najbitinije. Preskupo pojačanje, koje je prošlog januara plaćeno 160 miliona evra, nije se naigralo u katalonskom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << klubu, pa je onda jasno zašto su čelnici šampiona, koji su u međuvremenu doveli Grizmana, odahnuli posle odlaska Kutinja.
Za sada izgleda izvesnija opcija da Kutinjo bude pozajmljen, sa pravom preče kupovine naredne sezone.
Erstes Bild von Coutinho in München. Mehr gleich bei Sky Sport News HD.@FCBayern @SkySportDE pic.twitter.com/DuQkepRQD5
— Marc Behrenbeck (@Sky_Marc) August 18, 2019


The post Kutinjo stigao u Minhen (FOTO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

BOATENG ISKREN: Nisam video igrača kao što je Kjeza

Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2019

Kevin Prins Boateng je, očigledno, pogrešio kada je u januaru rešio da ode u Barselonu. Doduše, bila je reč o pozajmici. Vrlo brzo, fudbaler Sasuola se vratio u Italiju, samo sada u Fjorentinu. Iako je, kaže, imao ponudu nemačkih klubova, nije razmišljao kada je stigao poziv iz Firence.. Kladionica...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.