I pored ubedljivog poraza naše omladinke u poslednjem krugu kvalifikacija za EP

Izvor: 011vodič.com, 08.Okt.2019, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I pored ubedljivog poraza naše omladinke u poslednjem krugu kvalifikacija za EP

Ženska omladinska fudbalska reprezentacija Srbije (do 19 godina) porazom je završila takmičenje kvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo. One su u Belorusiji izgubile od Engleske sa ubedljivih 6:0 (1:0). Ipak, i pored toga, izborile su plasman u poslednji krug kvalfiikacija jer su zauzele drugo mesto u grupi 11.
Od 20:45 igraju Vaterford – Sligo rovers, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.10.
Poraz koji ne boli, ako se zna da su srpske fudbalerke >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << izborile plasman u elitnu rundu kvalifikacija ubedljivim pobedama protiv Belorusije i Kipra, ali i poraz koji može malo da brine.
Nije Srbija loše ušla u meč, protiv jedne od najboljih evropskih selekcija odigrala je sasvim solidno prvo poluvreme. U nastavku stvari nisu stajale loše, imale su Srpkinje i priliku da izjednače, ali usledio je pad koncentracije i Engleska je to znala da kazni u finišu meča kada je i stigla do ubedljive pobede.
SRBIJA – ENGLESKA 0:6 (0:1)
Stadion: Gorodski – Orša.
Sudija: Zulema Gonzales (Španija).
Strelci: 0:1 Vonders 19, 0:2 Park 58, 0:3 Salmon 69, 0:4 Park 81, 0:5 Blanšard 84, 0:6 Park 87.
SRBIJA: Perenčević, Marjanović (od 84. Magovčević), Krstić, Gajdobranski, Denda, Milić (od 87. Pavlović), Plavšić, Stupar, Bulatović, E.Petrović (od 67. Čolić), Tanasković.
ENGLESKA: Stenson, Ale, Kerns (od 65. Roberts), Hartli, Skils, Pike, Salmon, Manders (od 65. B.Roberts), Džamat (od 71. Blanšard), L.Roberts, Park.


The post I pored ubedljivog poraza naše omladinke u poslednjem krugu kvalifikacija za EP appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Lep volej Nikol Bile razoružao Srpkinje

Izvor: MozzartSport.com, 08.Okt.2019

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije zabeležila je premijerni poraz u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Posle ubedljivih trijumfa na startu nad Kazahstanom (3:0) i Severnom Makedonijom (6:0) usledio je i prvi neuspeh, ali on ne treba da obeshrabri devojke uoči nastavka kvalifikacija.  Pred...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.